ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ 

 

·         Βήμα Πρώτο - Πρόσβαση στο Internet

Θα χρειαστεί  πρόσβαση στο Διαδίκτυο με τον πάροχο της αρεσκείας σας.Περισσότερες της μίας σύνδεσης με το Internet μπορούν να σας εξασφαλίσουν το μοναδικό χαρακτηριστικό της υψηλής διαθεσιμότητας της υπηρεσίας.
Θα είμαστε στην διάθεση σας να σας βοηθήσουμε να ρυθμίσετε κατάλληλα τον εξοπλισμό σας (Router) για να καταφέρουμε να διασφαλίσουμε για εσάς την καλύτερη δυνατή προτεραιότητα της επικοινωνίας μέσω φωνής (QoS)..

·         Βήμα Δεύτερο - Αποκτήστε Συσκευές

Αν δεν διαθέτετε ήδη τηλεφωνικές συσκευές, μπορείτε να βρείτε πολλές προτάσεις στην αγορά. Αναζητήστε τηλέφωνα συμβατά με το πρωτόκολλο SIP.Φυσικά, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν λογισμικό σε smartphone ή Η/Υ, αλλά και να μετατρέψετε παλιές αναλογικές συσκευές σε IP με ειδικό εξοπλισμό..


Προτεινόμενες Εφαρμογές για κινητα και tablet

 Μετατρέψτε το κινητό ή το tablet σας, σε σταθερό τηλέφωνο χρησιμοποιώντας δωρεάν SIP εφαρμογές. Επωφεληθείτε από το χαμήλο κόστος και τα πλεονεκτήματα ενός       σταθερού, σε συνδυασμό με την ευελιξία του κινητού. Η ποιότητα των κλήσεων εξαρτάται από την ποιότητα της σύνδεσης του internet.

iPhone/iPad
Android

Acrobits

CSipSimple

Media5

Sipdroid

Zoiper

 Zoiper

 


Προτεινόμενες Εφαρμογέσ για PC

Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή σας σαν σταθερό τηλέφωνο εγκαθιστώντας μία απο τις παρακάτω δωρεάν SIP εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε από το internet.Φυσικά για την πραγματοποίηση κλήσεων, απαιτείται ακουστικό και μικρόφωνο, η ποιότητα των οποίων καθορίζει και την ποιότητα του ήχου.

Windows
Mac
Linux

ZoIPer

ZoIPer

Linphone

Bria

Blink Lite

Ekiga

Microsip

Blink Pro

Empathy

 

·         Βήμα Τρίτο - Γίνετε Συνδρομητής

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξηγήσουμε τη διαδικασία που απαιτείται για να γίνετε συνδρομητής μας.Μπορείτε φυσικά να διατηρήσετε τους τηλεφωνικούς αριθμούς που ήδη έχετε, και να τους μεταφέρετε στο δίκτυο μας.

·         Βήμα Τέταρτο - Απολαύστε τις υπηρεσίες μας

Το τεχνικό τμήμα της CloudOn θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας για να σας εξυπηρετεί.
Με άριστα καταρτισμένους τεχνικό προσωπικό  μπορούμε να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα θα αντιμετωπίσετε, και διεκπεραιώνουμε άμεσα οπιο τεχνικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τις υπηρεσίες που  λαμβάνετε από εμάς με ταχύτητες απόκρισης που σίγουρα δεν έχετε συνηθίσει σε υπηρεσίες τηλεφωνίας.

 

 

Κύλιση στην Αρχή